Sunday, January 29, 2017

JB HANDYMAN: RIDAWI PLUMBERS / PLUMBING / TUKANG PAIP / TUKANG RUMAH / TUKANG CAT JOHOR BAHRU 017-7957278

Minor renovation: Tukar tiles tandas


Alhamdulillah masih diberi kesihatan untuk membuat kerja-kerja pengubahsuaian. 

Selalu cantikkan rumah orang...kali ini request dari orang rumah untuk "upgrade" tandas rumah sendiri. Minor renovation sahaja sebab tiada apa yang rosak pun. Hanya tukar tiles baru supaya nampak lebih berseri.





Perlukan khidmat handyman? Baiki tandas tersumbat, paip bocor, cat rumah atau apa-apa sahaja kerja pertukangan, boleh hubungi saya.

RIDAWI : 017-795 7278

"Tukang paip & tukang rumah terbaik Johor Bahru"



Thursday, March 24, 2016

JB HANDYMAN: RIDAWI PLUMBERS / PLUMBING / TUKANG PAIP / TUKANG RUMAH / TUKANG CAT JOHOR BAHRU 017-7957278


Ramai orang call tapi kadang-kadang saya tak mampu nak beri perkhidmatan kepada semua. Minta maaf ye :)


Boleh juga hubungi anak muda dibawah jika perlukan perkhidmatan handyman, tukang paip, tukang cat di kawasan Johor Bahru


Lihin 017-7113727
Aris 017-7748216



"Rezeki Allah itu luas....lagi best bila dikongsi"

JB HANDYMAN: RIDAWI PLUMBERS / PLUMBING / TUKANG PAIP / TUKANG RUMAH / TUKANG CAT JOHOR BAHRU 017-7957278



Assalamualaikum semua

Sekarang ni trend buat semua DIY.. saya suka dan saya galakkan terutama orang muda, belajar DIY benda-benda mudah dirumah

Tapi kalau rasa tak boleh, hasil kerja tak kemas, panggillah yang pakar... 

Jangan risau, Ridawi Handyman kan ada! Nanti saya buat kerja, awak tengok, perhati..lain kali boleh buat sendiri :)





Kerja- kerja kecil pun saya buat... buat lubang kat dinding, pasang frame, pasang mesin basuh pun boleh, pendek kata semua pun boleh..call dulu ye, tapi jauh-jauh saya tak pergi...bagi can kat orang-orang yang berhampiran



Perlukan khidmat tukang paip / tukang rumah Profesional?



 JB Handyman: Ridawi 017-7958 7278 

JB HANDYMAN: TUKANG CAT RIDAWI JOHOR BAHRU 017-7957278

  



Cepat sahaja masa berlalu, dah nak Ramadhan...lepas tu raya
Rumah pun nak nampak baru...tukar sofa, tukar langsir tapi dinding kusam pasti tak naik seri.

JANGAN RISAU!

Ridawi Handyman sedia membantu...dengan caj yang berpatutan, saya akan cat rumah anda

InsyaAllah hasil kerja teliti dan profesional




Perlukan khidmat tukang cat / tukang rumah Profesional?

 JB Handyman: Ridawi 017-7958 7278



JB HANDYMAN: RIDAWI PLUMBERS / PLUMBING / TUKANG PAIP / TUKANG RUMAH JOHOR BAHRU 017-7957278



Kami menyediakan perkhidmatan plumbing / kerja-kerja menyelenggaraan /pemulihan paip. Kami mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang perpaipan dan ubah suai rumah


Kami juga menyediakan perkhidmatan ubah suai rumah seprti mengecat, membaiki bumbung bocor, memasang jubin/kemasan lantai dan lain-lain 

 



- Membaiki tandas yang bocor dan tersumbat 

- Membaiki paip yang bocor dan perlahan

  - Membersihkan tangki dan kelodak klorin

- Pemasangan saluran paip baru 

- Memasang/membaiki segala jenis alat-alat basin, sink

 - Memasang dan membekal water pump

- Memasang dan membekal water filter 

- dan lain-lain.


 

 

Perlukan khidmat tukang paip / tukang rumah Profesional?


 JB Handyman: Ridawi 017-7958 7278

Wednesday, December 2, 2015

JB HANDYMAN: RIDAWI PLUMBERS / PLUMBING / TUKANG PAIP / TUKANG RUMAH JOHOR BAHRU 017-7957278




TUKANG PAIP / TUKANG RUMAH PROFESIONAL DI JOHOR BAHRU DAN KAWASAN SEKITAR

 

 




Kami menyediakan perkhidmatan plumbing / kerja-kerja menyelenggaraan /pemulihan paip. Kami mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang perpaipan dan ubah suai rumah

Kami juga menyediakan perkhidmatan ubah suai rumah seprti mengecat, membaiki bumbung bocor, memasang jubin/kemasan lantai dan lain-lain 


- Membaiki tandas yang bocor dan tersumbat 
- Membaiki paip yang bocor dan perlahan
  - Membersihkan tangki dan kelodak klorin
- Pemasangan saluran paip baru 
- Memasang/membaiki segala jenis alat-alat basin, sink
 - Memasang dan membekal water pump
- Memasang dan membekal water filter 
- dan lain-lain.

 
 

Perlukan khidmat tukang paip / tukang rumah Profesional?

 JB Handyman: Ridawi 017-7958 7278